Waarom design belangrijk is

MarcoNews

Emporium 2019 The Zoo Mainstage House

Waarborg je privacy!

De snelle en veilige DNS server 1.1.1.1 van CloudFlare waarborgt je privacy! Een DNS (Domain Name System) server zorgt ervoor dat je bij het intypen van een domeinnaam automatisch wordt doorverwezen naar de juiste computer waarop de website of email van dat domein staan. Een DNS server weet welke domein gekoppeld is aan welk IP adres. Een IP adres is dan weer gekoppeld aan een fysieke server. DNS servers over de hele wereld communiceren onderling en houden alle gegevens constant up-to-date.

Helaas zijn de meeste DNS servers traag en onveilig. Je internetprovider en iedereen die op het internet meekijkt, kunnen elke site die je bezoekt bekijken, ook al is de verbinding gecodeerd. Het is zelfs zo dat sommige DNS-providers gegevens over jou internetactiviteit verkopen of deze gebruiken om je met advertenties te targeten. Dit kun je voorkomen door de CloudFlare DNS server 1.1.1.1. in te stellen in je router.

Instellen in je router of op je mobile devices

DNS server 1.1.1.1 instellen is zo gedaan en vereist geen technische kennis, of speciale software. Op de site https://1.1.1.1/nl/ kun je eenvoudig zien hoe je dit kunt doen voor Apple iPhone, Mac OS, Android, Linux, Windows of je router.  Dus wees slim en stel DNS server 1.1.1.1 in op al je devices.

Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op.

Je mag dit bericht delen